AVÍS LEGAL

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002 de l’11/07/2002, dels Serveis de la Societat de la Informació i del comerç electrònic, informem als usuaris que la responsabilitat i la titularitat del domini www.gastrolonia.com, així com de les xarxes socials i el lloc web associat, d’ara en endavant “el web” pertanyen a Sílvia Miranda Vilanova, NIF: 78.094.376-S, amb domicili al C/Joan Maragall 3, 08296 Castellbell i el Vilar, Barcelona. El correu electrònic de contacte és: info@gastrolonia.com

D’acord amb la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD 15/99) les dades recollides a partir de correu electrònic o formularis del lloc web, formaran part del fitxer automatitzat de Gastrolonia de propietat única amb una única finalitat de gestió empresarial i administrativa. A través del correu electrònic info@gastrolonia.com pot exercir el seu dret d’accés, rectificació i cancel·lació només indicant la finalitat en l’assumpte del correu.

Tota la informació gràfica, textual, multimèdia, fotografies, imatges, vídeos, música o qualsevol altre tipus de format d’arxiu digital que es troben en el web, d’aquí en endavant “els continguts” pertanyen a Sílvia Miranda estant protegides per la llei de dret d’autor a nivell nacional i internacional. L’accés al web no atorga cap dret o cap titularitat sobre els drets de propietat intel·lectual o industrial dels seus continguts.

L’usuari assumeix la responsabilitat de l’ús del lloc web no podent utilitzar-los per a:

  1. Realitzar activitats il·lícites, il·legals o contraries a la moral, bones costums, bona fe i ordre públic.
  2. Realitzar comentaris o difondre continguts o publicitat de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, d’apologia al terrorisme o que atempti contra els drets humans o civils en qualsevol de les seves expressions.

Sílvia Miranda es reserva el dret de retirar aquells comentaris que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona. En qualsevol cas, Sílvia es fa responsable del contingut dels comentaris.

ÚS DEL LLOC WEB

El lloc web disposa de 3 formularis:

De contacte: l’usuari, el comprador o participant podrà trobar formularis que facilitaran la comunicació amb Gastrolonia, per a plantejar dubtes, comentaris, sol·licitar un pressupost, reservar algun dels serveis oferts al lloc web o exigir algun dret. No subministrar les dades personals mínimes necessàries impossibilitarà a Gastrolonia a respondre la petició. Aquest tractament es considera legítim al ser una diligència pre-contractual. El servidor del lloc web i del correu electrònic de Gastrolonia seran els encarregats del tractament.

De publicitat: es sol·licitarà als usuaris, compradors o participants el seu consentiment exprés i voluntari per a entregar a Gastrolonia les dades mínimes per a poder enviar informació i publicitat amb els serveis i productes oferts. Per a aquest fi, es crea un fitxer automatitzat de email marketing gestionat per Gastrolonia.

Per a comentaris i valoracions: a fi d’evitar accions d’spam, missatges inadequats, i fer un correcte seguiment, es sol·licitarà a l’usuari el seu nom, email i lloc web per a identificar els comentaris que desitgi realitzar. Aquestes dades seran visibles per altres usuaris del lloc web. Si no desitgeu que aquestes dades siguin visibles a altres persones, s’haurà de comunicar per correu electrònic a silvia@gastrolonia.com El servidor del lloc web serà l’encarregar del tractament i es realitzarà amb el consentiment del titular de les dades.

ENCARREGATS DEL TRACTAMENT DE DADES

Gastrolonia necesita del recolzament de tercers per a poder oferir adequadament els seus  serveis i productes, amb els quals ha celebrat els deguts acords de confidencialitat i ha verificat que compleixen les normatives espanyoles sobre la protecció de dades personals. Les dades subministrades a aquests tercers no podran ser utilitzades per a altres fins no autoritzats pel titular de les dades.

En compliment dels principis d’informació i transparència, es fa saber que aquests tercers són:

  •         Mailchimp: utilitzat per a automatitzar els butlletins d’informació comercial. Servei a càrrec de l’empresa The Rocket Science Group LLC.
  •         Skype: Eina per a videoconferències. Servei a càrrec de Microsoft Corporation.
  •         Facebook: eina utilitzada com a xarxa social. Servei a càrrec de Facebook Ireland Ltd.
  •         Servired: plataforma de pagament en el lloc web. Servei a càrrec de Servired Sociedad Española de Medios de Pago SA.